Vitaler op vakantie in slechts 10 bewuste seconden

Vitaler op vakantie in slechts 10 seconden Leiderschap vanuit zelfliefde en zelfvertrouwen

Het is weer vakantietijd! 

Deze periode biedt een geweldige kans om je vitaliteit te verhogen, zowel tijdens de reis als op je vakantiebestemming. In deze blog delen we waardevolle informatie over iets dat veel mensen vaak vergeten mee te nemen: een gezonde mindset. Het is verrassend eenvoudig en je voelt je er al gelijk tijdens de reis en in de eerste dagen van je vakantie beter door.

 

Ik ben Elisabeth Maria, een allround healer, en ik sta voor bewust innerlijk leiderschap, zelfliefde, zelfempowerment, zelfvertrouwen, vrijheid en veiligheid. Het doel is helder: je wilt niet meer terug naar het oude, je wilt blijvend veranderen.

 

### Maak de Bewuste Keuze voor Vitaliteit

 

Stel je voor dat je op vakantie gaat en je maakt de bewuste keuze om je vitaler te voelen, zowel tijdens de reis als op je bestemming. Deze keuze is eenvoudig te maken en kost je slechts 10 seconden van je tijd. Het vergt geen moeite; het is een bewuste beslissing van jou die je moeiteloos kunt nemen.

 

### Zelfliefde en Innerlijk Leiderschap

 

Zelfliefde en innerlijk leiderschap zijn keuzen die jij zelf kunt maken. Hoe wil jij je voelen tijdens je reis en op vakantie? Dit is je eigen verantwoordelijkheid. Het enige wat je hoeft te doen is je vier lichamen (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) erbij betrekken.

 

### Nodig Jouw Lichamen Uit

 

Vraag aan al je vier lichamen om mee te gaan op reis. Vertel ze waar je naartoe gaat en nodig ze uit om samen met jou naar jouw bestemming te reizen. Door deze communicerende verbindende eenheid van je lichamen, voel je je minder moe en rustiger in je hoofd. Je zult merken dat je vitaler bent, omdat al je lichamen samenwerken.

 

Herhaal in gedachten of hardop de volgende woorden:

 

“Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam van mij, we gaan op reis naar [jouw bestemming]. Gaan jullie mee?”

 

Je kunt hier ook een leuk verhaal van maken, vooral als je dit spel met je kinderen speelt. Samen zorgen jullie ervoor dat jullie je vitaler voelen.

 

### Aarding en Verbinding

 

Vervang dat onbestendige gevoel bij vertrek door aarding en een verbinding met je al je lichamen, waar je ook bent. Dit geldt ook als je in het vliegtuig zit. Jij bent één met al je lichamen.

 

Geef je eigen draai aan deze oefening. Jouw creativiteit maakt het spel leuker.

 

### Spelenderwijs Reisplezier

 

Maak er een spel van door het volgende te doen: “We gaan op reis en we nemen mee…” Iedereen die aan de beurt is, herhaalt wat de vorige persoon heeft gezegd. Dit traint ook gelijk je geheugen!

 

Wees je bewust van de onbegrensde mogelijkheden die er zijn. Geniet van je reis, doe alles wat je leuk vindt en haal de meeste energie uit je ervaringen. Wanneer je thuis komt, zul je nagenietend met een glimlach terugdenken aan je mooie herinneringen.

 

### Meer Tips Gevraagd?

 

Wil je meer tips voor jouw welzijn? Abonneer je dan op mijn kanaal! Heb je specifieke vragen over hoe je de onbegrensde mogelijkheden voor jezelf kunt aanwenden? Stuur me dan gerust een berichtje via WhatsApp.

 

Geniet van je reis en laat je vitaliteit bloeien!